logo de klup over betuwe

De Klup Over-Betuwe

Over ons

fotoalbum-carnavalWelkom bij de Klup

Elke vrijdagavond staat een groep vrijwilligers klaar om mensen met een verstandelijke beperking een gezellige avond te bezorgen. Wij doen dat in sociaal cultureel centrum De Brink in Huissen.

Van september tot juni organiseren wij activiteiten en bezigheden waaraan onze leden plezier beleven, door het zelf te doen of zelf te maken. Voorop staat: plezier voor iedereen!Op de reguliere avonden wordt er getekend, geknutseld, geborduurd en spellen gedaan. Dat kan in een groep of met z’n tweetjes. Eens in de 3-4 weken gaat de muziekgroep helemaal los. We sluiten de avond af met een half uur disco.
Naast de reguliere avonden hebben we regelmatig een speciale avond, zoals de bingo-avond, de sinterklaasviering, de kerstviering, de playbackshow en voetballen bij RKHVV.

Iedereen met een verstandelijke beperking van 18 jaar en ouder is van harte welkom om een keer vrijblijvend te komen kijken op vrijdagavond. Als je meer informatie wilt, kijk dan onder de button “contact".

Het bestuur en vrijwilligers van de Klup Over- Betuwe

 

Vervoer

Voor Klupleden die niet op eigen gelegenheid naar De Brink kunnen komen, kan vervoer geregeld worden. Dit vervoer gebeurt per bus onder begeleiding.
Aan het ophalen en/of brengen per bus zijn kosten verbonden.

Kosten
Het organiseren van activiteiten kost geld. Er moeten onder meer ruimtes gehuurd, koffie en thee gezet en materialen gekocht worden. Ook een bus met chauffeur huren kost het nodige. Een gedeelte van de kosten wordt gedekt door inkomsten uit subsidies van diverse gemeentes en giften van andere organisaties en personen. De rest van de kosten moet opgebracht worden door de leden via het lidmaatschapsgeld. Dit wordt twee keer per jaar vooraf geïnd via een automatische incasso en wel half september en half januari. Er wordt daarbij verschil gemaakt tussen: Klupavond met vervoer €444,00 en Klupavond zonder vervoer €190,00 per jaar. Consumpties: € 3,75 per avond.

fotoalbum-sinterklaasfeestOpzeggen lidmaatschap
Opzeggen kan eens per half jaar, schriftelijk.
Dit moet minimaal één maand voor de incassodatum 31 januari en 30 september gebeuren.
Het adres van het secretariaat vindt u hier.

Samenwerking
Met De Klup Arnhem worden regelmatig ervaringen uitgewisseld. Dit ook om te kijken, of men op de een of andere manier iets voor elkaar kan betekenen. Daarnaast spelen meerdere Huissense verenigingen een belangrijke rol bij de Integrade, de jaarlijkse sportdag van De Klup. Zij leveren enthousiaste mensen om samen met klupleden teams te vormen en zij begeleiden deze klupleden ook die dag.


Ook binnen het Huissense carnaval heeft De Klup een eigen plek. Vanzelfsprekend is er regelmatig samenwerking met de beheerder van De Brink.
Naast bovengenoemde steeds weer terugkerende samenwerking, worden er af en toe ervaringen en informatie uitgewisseld met andere, niet genoemde organisaties

 

Klupavond

Klupavond

Elke vrijdagavond staat een groep vrijwilligers klaar om mensen met een verstandelijke beperking een gezellige avond te bezorgen. Wij doen dat in sociaal cultureel centrum De Brink in Huissen. Van september tot juni organiseren wij activiteiten en bezigheden waaraan onze leden plezier beleven, door het zelf te doen of zelf te maken.
Vrijwilliger bij de Klup

Vrijwilliger bij de Klup

Zoek je leuk en boeiend vrijwilligerswerk, dan is De Klup misschien iets voor jou!! Kom eens vrijblijvend op een vrijdagavond tussen 19.30 en 21.30 uur kijken in De Brink.
Integrade 2019

Integrade 2019

Het was ook dit jaar weer een sportieve, gezellige dag. Een dag waarbij sporters en leden van de Klup samen een sportieve dag hebben doorgebracht. Nadat iedereen zijn sporttenue aanhad werd er gestart met de vlaggenparade onder muzikale begeleiding van Scouting Band Huissen.
Carnaval

Carnaval

Groot feest tijdens onze jaarlijkse carnavalsviering.

fotoalbum

Integrade

Integrade

Sportieve uitdagingen en volop plezier op de jaarlijkse Integrade.

fotoalbum

Playbackshows

Playbackshows

Doe een gek, playback! Genieten van vele toptalenten.

fotoalbum

Sinterklaasfeest

Sinterklaasfeest

Muzikale begeleiding voor onze goedheiligman.

fotoalbum

 

        

 

Secretariaat:

Maria van Engen
Schaapskamp 40
6681 MV  Bemmel
Tel. 0481-465439

E-mail: dekluphuissen@gmail.com

Locatie klupactiviteiten:

De Zandse Kerk
Van Wijkstraat 35,
6851 GL Huissen (zand)

Ledenadministratie

Gerard Rikken
Tel. 026-3274875

Aanmelden als lid?
Klik hier voor het formulier

Locatie en route